Donkere dagen voor de kerst
Hier even een kort berichtje van ons.
We hadden namelijk graag nog een iets groter verhaal willen posten voor de kerst.
Maar dat gaat helaas niet meer lukken.
Laatste maand in Ecuador viel een beetje tegen , zowel qa weer , bezienswaardigheden en nog wat andere zaken.
Laatste week wat ziekte , waardoor we een week in Quito moesten blijven , en we dus vrij weinig van de stad gezien hebben , en ook zijn notabene onze beide camera's gestolen waardoor er ook geen foto's te zien zullen zijn van Ecuador , plus nog de nodige filmpjes van Machu Pichu...Motorrijden en Paragliding en nog wat meer...die we speciaal gemaakt hadden voor het thuisfront
Ook hebben we de laatste paar dagen alleen maar bussen en busstations gezien ( o.a 4 uur wachten in de rij bij de Ecuadoriaanse grens en 2 uur bij de Columbiaanse grens , waardoor we aardig in tijd nood kwamen te zitten om voor de kerst een fatsoenlijk verhaal op de site te zetten.
We hebben dus de nodige pech gehad de afgelopen maand.
Maar daardoor laten wij ons niet kennen , we houden moed , zijn nu in Columbia , wat nu al 10x mooier is dan geheel Ecuador.
En de verhalen over dat het onveilig is hier , daar hebben wij tot nu toe niks van gemerkt.
We blijven hier in Medellin tot na de kerst , en gaan dan Nieuwjaar vieren aan het strand in Cartagena met wat Ierse reismaatjes.
Voor nu laten we het eventjes hier bij , en posten zo snel mogelijk in het nieuwe jaar het verhaal over Ecuador en Columbia.
We willen jullie in ieder geval allemaal een hele fijne kerst wensen ( Feliz Navidad)
En een onwijs fijn , gezond , gelukkig en liefdevol 2009
Groetjes en een dikke knuffel van ons beide......en tot het volgende verhaal...plus hopelijk foto's , als we weer een nieuwe camera gevonden hebben.
Rutger & Michael
hele fijne kerst gewenst en hopenlijk wat meer geluk in Columbia!!!!!
dikke knuffel voor allebei
groeten Jannie
Hee Michael!
Wat balen van jullie fototoestellen! :(
heel veel plezier en geluk verder met jullie reis!
¡Feliz Navidad!
XxX Yvonne
Hallo jongens,
Even een kerstgroet van ons, veel plezier , en een goede jaarwisseling !! dat 2009 voor jullie nog veel mooie reisverhalen zal opleveren !!!! Veel liefs!
Hoi Michael en Rutger!
Een hele mooie kerst gewenst en alvast een gezond, gelukkig en voorspoedig nieuw jaar! Dat er nog vele mooie verhalen mogen volgen.
Take care en enjoy!
Bertus, Dini, Bart en Chiel
Hallo kerels,
Zeker geen witte kerst voor jullie dit jaar, maar dat zal de pret niet drukken.
Hele fijne kerstdagen, een knallende jaarwisseling en een reislustig 2009 gewenst.
Wij zien graag veel spannende foto's en verhalen tegemoet.
Liefs uit Laren
haastig spoed is zelden goed... lay low guys! en neem de tijd. proost op jullie de komende dagen.
Liefs
Vrede.
K
Hallo jongens, ik wil jullie fijne kerstdagen wensen en een gelukkig nieuwjaar. in 2009 hopen we weer vele mooie verhalen te lezen..Veel plezier in Colombia en een goeie reis verder. Veel liefs Gerda (Wim)
De beste wensen daar in dat verre land
Groetjes
Albert
Hallo Michael en Rutger,
Een passende koptekst boven jullie verhaal "Donkere dagen voor Kerstmis" kan me voorstellen dat jullie verschrikkelijk balen, dat de fototoestellen zijn gestolen. De toestellen nog niet het beroerste, maar de foto's en filmpjes die je zo graag aan het thuisfront had willen tonen.
Ondanks deze tegenslag wensen Berna en Dirk jullie een heel uitzonderlijk, bijzondere en gezellige Kerstdagen toe en een heel goede jaarwisseling toe aan het strand van Cartagena en natuurlijk veel nieuwe belevenissen door de landen die nog gaan komen. Veel geluk en gezondheid. Liefs Berna en Dirk
P.S. Stuur de foto's i.h. vervolg bij iedere gelegenheid maar door.
He wereld reizigers we wensen jullie vanuit de wereld stad Kring van Dorth een geweldige kerst en een gezond en gelukkig 2009 toe.
Albert van.t Achterende wenst iedereen van noord tot zuid en van oost tot west een gelukkig maar vooral gezond 2009
haay jongens!
dat klinkt best wel als een hoop pech ja, gelukkig zijn jullie al positiever over colombia!
voor jullie natuurlijk ook een fijne kerst (beetje laat maar ach;)) Heb gister met jesper en joost nog op je geproost:D
Een heel fijn 2009 gewenst voor jullie beiden!
Succes met het vinden van een camera, erg zonde om al die mooie plaatjes niet vast te leggen.
kusje
Ha jongens!
Hoe is het? Het is nu tweede kerstdag in Nederland en het is flink koud hier! We hopen op ijs, Marcel heeft zelfs onze schaatsen al laten slijpen haha! Ik ben erg benieuwd hoe jullie het ervaren, een kerst in een tropische hitte, zonder kerstboom, sneeuw et cetera... En ik ben benieuwd, hoe is het daar qua kerstgevoel? Jullie zijn in katholieke landen, dus wordt er veel aandacht besteed aan kerst en de nachtmis, of valt het niet op?
Ontzettend balen van de camera's zeg! Ik had het ACT al opgeroepen om een kleine correctie uit te voeren ;-) Maar ik hoop echt dat dat niet nodig is!
Ik schrijf gauw weer wat, ga nu een borrel op jullie drinken! Viva la vida et feliz navidad mi hermano y Michael! Hasta luego y muchos besos!
Hey jongens,
Balen van jullie spullen zeg. Gelukkig dat Columbia jullie beter bevalt. Alvast een gelukkig Nieuwjaar! ;-)
Groetjes, Mickos
Haaai!!
zO jammer van jullie foto's, dat is écht niet leuk! potverdekke.. maar goed, nog veel tijd om nog méér mooie foto's te maken, waar ik alvast naar uitkijk om ze te zien!
het is vast heel erg mooi weer daar, terwijl ik hier met blauwe handen zit te studeren ;-) kkkkkkoud! nog even en k ga me hier n muts en handschoenen aantrekken, kan amper schrijven haha!
Take care en ik denk aan jullie..voorzichtig zijn he, en braaf, hihi :)
Prettige Kerst trouwens nog en alvast m'n beste wensen voor het Nieuwe jaar!
Hi guys, hoop dat jullie ondanks alle narigheid een goed kerstfeestje hebben kunnen vieren! Ik wens jullie zo vlak voor het nieuwe jaar super veel reisplezier en geluk in 2009! (Rut, ik heb samen met Bert 2e KD in Witkamp de sambuca maar weer is aangeraakt om flink op je te proosten!!) Greetzz Rutger..
ik hoop dat jullie een mooie kerst hebben gehad en ik wens jullie een heel goed uit einde en nog veel reis plezier in 2009 .
groeten .hans
Heel veel plezier oud en nieuw op het strand lijkt me helemaal te gek. De allerbeste wensen voor 2009 en nog heel veel reis plezier
Groetjes Wim Mannie Tess en Duke
Vanuit het koude Harfsen wens ik jullie een hele fijne jaarwisseling! Hoop dat jullie al weer een camera hebben om de Colombiaanse jaarwisseling vast te leggen! tot in het nieuwe jaar!!!!
Heel veel xxxxxxxxx
Jannie
Mijne heren,
Goed om te horen dat het jullie naar den vleze gaat in Colombia.
Hier zijn de spruitjesdamp en oliebollenwalm van de feestdagen bijna opgetrokken, dus kunnen we binnenkort weer helder zien.
Maak er wat moois van de komende tijd!
Hans van Loozenoord
Hey Jongens,
Hoest daar? Snel weer nieuwe verhalen online, ben erg benieuwd! Trouwens om eerlijk te zijn... Heb ik der ook wel weer zin in dat jullie terugkomen :)
Anyway nog een dikke vette tijd gewenst daar...
X